Utflykt

Nu är jag här igen, jo jag vet att ni saknat mig ;o)
Igår så hade vi en heldagsutflykt, och med vi menar jag 5 söta, roliga killar och jag.
Kanske lite morgontrötta men med glatt humör gav vi oss av rätt tidigt (iaf för att vara en lördagmorgon) och med svenskar, amerikanare och spanjorer på vår lilla buss gav vi oss iväg med irländsk musik spelandes i högtalarna.

Vårat första stopp var vid ett ställe som ockuperades mestadels av glada cyklister i tajts och matchande spandex t-shirts. Men vi hann pusta ut, pressa sol och ta bilder på de söta unga tjejamerikanarna. Lr ja.. Jag hann ta bild iaf ;o)
Här är några av bilderna därifrån

Titta, t o m en riktig Ferdinand lurkade runt på ängen


Sen åkte vi vidare till bron som tydligen är med i filmen "PS I love you". Någon som sett filmen som kan intyga?
Andreas poserar iaf glatt.



Sedan var det vidare till "the guinness lake". Den kallas det för att vattnet som rinner ner från berget är mörkt och stranden som är anlagd är vit som skummet på en guinness. Döm själva ;o)



Sen var de lunch i Laragh, å där var de bara 26 km till Hollywood ;o)



Och sen Glendalough där det finns mycket fina ruiner, gamla gravstenar och fin natur att fotografera. Återigen, för er som kikat på min blogg tidigare vet att jag var här när jag kom till Irland. Men jag tror inte att man kan vara här för många gånger. Stället är verkligen helt underbart, specielt när man har bra väder och trevligt sällskap.





För en gångs skull hade vi även tur med vädret, även fast jag var med (jag är känd för att ha otur med vädret, så boka aldrig semester när jag ska vara ledig..) Det var lite mulet när vi åkte i bussen men så fort vi skulle ut och kika på något så kom solen fram. En riktigt bra dag helt enkelt :o)

Övriga bilder från dagen







Ha de!
Kram kram



RSS 2.0