37 going on 25?

Blåser som bara fan idag, och det finns få saker som kan göra mig så totalt förbannad som motvind. Ursinnig.. Man cyklar till jobbet på morgonen och har motvind hela vägen dit, en enda tanke är det som gör att du orkar hela vägen, och det är att du förväntar dig medvind på hemvägen. Hur dum får man bli? Av någon jäkla anledning så lyckas alltid vinden vända och du har återigen motvind. Ja men är det inte helt otroligt..

Eftersom jag inte litar på posten längre, sen incidenten när de snodde min läkerolpåse, de jävlarna.. Så vet jag inte om jag vågar skicka presenten. Funderar på om jag ska vänta tills du kommer hit så får du den då, eller om jag ska skicka och hoppas på de bästa. Vad tror du? Skulle va trist om den försvann.. Men trist å inte kunna ge dig så snart som möjligt också.
Ja det får väl märkas ;o) Så länge,GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!

Sen har jag som vanligt lite musiktips:

http://www.youtube.com/watch?v=UqiTS953jrw&feature=user
http://www.youtube.com/watch?v=sRd9BEOLP9E&feature=user
http://www.youtube.com/watch?v=3hdK988FbGA&feature=user

Japp, e födelsedagsbarnet själv :o) Lyssna och njut!

Första dagen av 2008

Fan nu e de 2008!!! Tar nog ett tag innan det går in ordentligt i huvudet..
Var iaf en bra nyårsfest med killarna :o) De praktiskt taget drog mig ner från mitt rum till festen, och det är jag jätteglad för :o) De skickade faktiskt upp två killar jag aldrig sett förut för att hämta mig. På så vis visste de att jag inte kunde säga nej. Och 17 va envisa de var.. Hihihi, gillar "mina" killar :o)

Samma dag (igår alltså) hade de pressats in ett stort brunt kuvert i brevlådan som jag upptäckte då jag kom hem från jobbet. Leendet var från öra till öra och ögonen glansiga.. Bilder, riktiga bilder. Det är något man inte ser varje dag i dessa tider tyvärr. För er som fortfarande använder den största delen av hjärnkapaciteten till att fundera, så menar jag foton, rätt där i handen. Inte på displayen i mobilen eller på skärmen i datorn. Nej riktiga bilder. Det är verkligen något speciellt. Riktigt, lyxigt, och helt otroligt underbart :o)

Idag har jag bara slappat och tagit det lugnt, så himla skönt ibland. Lyssnat på musik heeela dagen :o)
Bl a http://www.youtube.com/watch?v=4v8HWO06PlM  Mycket bra låt!

Sen lovade jag ju lite bilder. Och jag vet att jag klagar en del på Irlands väder, men det kan va så himla fint här ibland med. Och det vill jag dela med mig av. Så..

         
     



Japp, de kan vara riktigt fint här :o) Inte bara regn och blåst..
Och ja jag vet, jag är en bra fotograf, hehe ;o) Älskar att stå bakom kameran. Fatta vad man kunde göra med en schysst kamera.. Samtliga bilder är tagna med min mobil..
 


RSS 2.0