Mycket jobb

Jobbet har rullat igång ordentligt nu, men skönt att ha saker att göra. Nåt att bita i. Gick in 05.30 och började idag. Fick promenera dit också för går inga bussar så tidigt. Men det är bara bra för mig, har rätt lätt för att bli lite rastlös när jag bara sitter still hela dagarna.. :o)

Sen har jag som vanligt lyssnat på en massa musik, och mycket som jag inte hört förut, tack vare lite vänner som gett bra tips :o) TACK!
Speciellt en person vill jag tacka lite extra för att pigga upp mig med sin egen underbara röst och sitt gitarrspel. Du vet vem du är :o)

Sen har jag fått mitt första smeknamn någonsin, och det av en kompis på nätet, Ingsie. Ja den var otippad, men rätt gulligt inte sant. Skulle jag aldrig kommit på själv..

Mmm, fredag imorn, 17 vad skönt! Visst blir man alltid på lite extra bra humör då, å allt känns liksom lite lättare :o)

Slutligen, har ni inte hört den här låten så lyssna ordentligt, såååååå najs!

http://www.youtube.com/watch?v=qnOvGGGf6qA
 


Partyweekend i Mayo :o)

Jaha, då var den helgen här och förbi i en hast. Med tåg lämnade vi regniga Dublin på fredag kväll. Trots en försening pga nåt fel på en broms så var humöret på topp. Det var ett svensexa gäng i samma vagn som vi satt i så musik och dricka var det inte brist på. Och en riktigt knasig och full dam stod för en del av underhållningen också. Enligt henne så såg jag ut som nån i en såpa och Martin som Jesus.. Om jag verkligen var lik personen vet jag inte eftersom jag inte kollat på tv sen jag kom hit, men det senare kan jag faktiskt till viss del hålla med om. Ja, döm själv:


Martin aka Jesus, med den glada damen :o)

Fler bilder från resan dit:
     
     
I början var det omöjligt att få nån bild på A-K, men vår granne som snällt nog stod ut med oss, lurade henne att det var nåt trick han skulle visa. Så han ställde shotglas på hennes händer och då kunde hon ju inte komma undan kameran genom att gömma sig bakom dem. Mycket smart faktiskt :o)

 Det här var natten till lördag. Och det där e faktiskt när vi kom hem, så inte allt för illa ;o)

På lördag så var killarna å åkte gocart. Tanken var att vi skulle följa med också, men det fanns något som också lockade. Att kolla hur shoppingmöjlighterna var :o) Så A-K å jag tog stan istället. Hittade ett par småsaker, men jag blev helt kär i en klänning som jag verkligen hade velat haft, svart med ett väldigt enkelt rött mönster som följde ena sidan och upp vid urringningen. Hade passat mina tatueringar perfekt. Men den finns dessvärre kvar i Mayo :( Jaja, vad gör man?

Sen var det utgång igen på kvällen. Ett stort rätt schysst ställe som för en gångs skull spelade bra musik, men det var mycke folk och trångt med. Men ändå helt ok.
Var mycket slagsmål som vi såg på håll den kvällen.

Var ett rum för lite på lördagen, men Darren hittade ett eget ställe i Jonathans rum. Kolla det här!
 Hehehe :o)

Söndagen spenderades till att sitta å kolla på en match på en pub i väntan på tåget, och en matbit på ett riktigt mysigt ställe som vi hittade.
 Från vänster, Martin, Nicklas, Jonathan, jag och A-K. Ser lagomt slitna ut allihop. Andra bilden är betydligt bättre :o)
    En guinness kanske?

På hemresan fick Darren en sova bild på alla utom mig, jag håller mig till att bara se osminkad och sliten ut ;o)
    
     

Finally I can only say thanks to Darren for setting up this trip and next time Cork :o)

Och en till sak, det här är väl verkligen ett bra köp eller vad säger ni:
 
Ett skämt såklart men fortfarande kul :o) Likaså kondomerna var bara ett skämt. Så synd, kolla alla roliga smaker. Whiskey, champagne eller varför inte lite curry  :o) lol

Lämnar er nu med en underbart mysig låt:
http://www.youtube.com/watch?v=EbJtYqBYCV8  Tack för tipset, nu har jag nog kommit upp i att lyssna på den 1 1/2 tim i sträck.. :o)

Snart

Jaha nu sitter jag på jobbet å ska strax springa iväg å hoppa på bussen ner till stan med A-K. Sen ska vi möta resten av gänget ta en öl och hoppa på tåget :)
Ska försöka ta lite bilder om min mobil nu vill funka, sen ovädret i Bray har den minst sagt inte varit samarbetsvillig..

Var och klippte mig igår.. Jag kan ärligt talat säga att jag aldrig spenderat ca 3 timmar på en salong när det bara gäller 1 klippning och inget mer. Men det här var nåt speciellt. 1 person som fixade tvätten av håret och en top stylist som klippte håret. Han var noga kan jag säga, herregud. Men den enda person som någonsin lyckats blåsa mitt hår rakt. Så kan definitivt va värt att gå dit igen. Ska försöka fixa tid med färgkillen där. Han hade bra ideer :) Och så var han så typisk för en kille som gillar frisyrer och färger -totaly gay!

Ne nu måste jag dra!

RSS 2.0