Hemresa

Nu e de 4:e gången jag försöker uppdatera den här sidan.. Så fort jag lägger upp mer än en bild så slutar den helt att fungera. Finns inte mycke annat som kan göra mig så grymt irriterad som när enkla saker inte fungerar..
Och de gör ju inte saken bättre med att jag verkligen ville dela med mig av precis hur jag kände och tänkte just då, så nu blir det som de blir, sorry för det..
Jag var alltså hemma den 7 till 14 nov för att hälsa på familjen. Mamma, pappa och naturligtvis syster yster som fyllde 35 år :o) Var pga hennes födelsedag jag prickade in just den tiden att komma hem.
Systers man fixade min dvd spelare vilket jag e grymt tacksam för. Tack Charlie! Äntligen kan jag se på filmer :o)

Och fick se alla 3 av systers ungar med, Robin, Simon å Elvis. Även om de 2 äldsta är alldeles för upptagna för att spendera tid med en mossig gammal moster. Tur att den yngsta är 5 och fortfarande inte vet bättre ;o)
 
Var så skönt att se pappa som jag inte sett sen innan jag åkte till Madeira vilket var någon av de första dagarna i mars. Och nu fick jag se huset han köpt och allt han fixat med där, det kommer bli jättefint :o)

Och mamma, saknat min promenad och solningskompis, det vet du. Utöver det så är du mitt allmänna bollplank för idéer och tankar men det lyckas vi klara av rätt bra över telefonledningen inte sant ;o)  

Å både mamma och pappa delade på skjutsningen, så att jag fick skjuts både till och från flygplatsen vilket inte var den bästa vägen att köra för dem. 3 timmar åt ena hållet, och båda fick köra i snö.. Så tack så mycket! Ni vet att det uppskattas som 17!

Även om jag utan problem klarar mig utan Sverige så saknar jag alltid min familj, men jag vet att de finns där och det är det viktigaste för mig :o)

Så till lite bilder:
Robin, Simon och Elvis   De tre fina musketörerna ;o)

   

Charlie, syster...        jag, Elvis å syster

    

Bilder på mamma och pappa och snön jag fick uppleva kommer så snart jag fått flyttat bilderna från digitalkameran till datorn.. Ingen usbsladd än dessvärre :o( Men snart, lovar!






 

RSS 2.0