Att åka lr inte åka, det är frågan

När jag vaknade imorse kände jag inte att detta skulle vara en speciellt annorlunda dag (förutom att jag var speciellt trött då). Men ibland har man ju fel. Förväntade mig min lön, vilket jag inte fick. Sen fick jag återigen förfrågan om jobb på Irland för ett stort företag. På backoffice avdelningen! Alltså vad jag velat sååå länge. Hmm.. Så skickade mitt cv å tre tim senare så fick jag en telefonintervju om jobbet. De sa att de skulle fundera och höra av sig.
5 min senare så ringde kvinnan från rekryteringsfirman och frågade hur jag tyckte att det gick, vilket jag svarade att det alltid är svårt att veta, även om det kändes ok. Sedan undrade hon om jag tyckte jobbet lät bra. Låter jättebra sa jag (det är faktiskt precis vad jag drömt om). Perfekt då har jag bra nyheter till dig. De vill erbjuda dig jobbet. Snabbaste beslutet hon varit med om under hennes karriär sa hon.

Hade det varit 2 veckor sedan så hade beslutet varit så lätt, inga problem. Men nu är det lite mer komplicerat. Alltid velat åka till Irland, det ska ju vara så fint och mycket att se. Och jobbet är ju precis det jag sökt.. Pust.. Vad gör man?

Sedan har jag ju en intervju imorn i Örebro med. Hmm, mycket att tänka på nu..


Cv hit å cv dit

Jobbletande och jobbansökningar har varit det jag spenderat min tid på sedan jag kom hit. Fortfarande i Sthlm, men vem vet hur länge. Letar ju jobb lite här och där. Rätt spännande att se vart man hamnar ;o) Jag har ju ingen fast punkt just nu, så kan dra precis vart som helst. Möjligheterna är många med andra ord :)
Hunnit med ett par intervjuer och ett par via telefon också, en så sent som idag faktiskt. Irländsk dialekt är så underbar! Och alltid roligt när folk hittar ens cv och kontaktar en för att man verkar intressant. Ja vi får väl se vad som händer :)
Jaha, nu ska jag få en till telefonintervju och ja den är också från ett företag på Irland. Har varit väldigt tydlig med att det är kundtjänst jag jobbat med, alltså fakturafrågor, prisuppgifter, leveransförseningar, nytecknande osv. Ändå innehåller den här tjänsten teknisk support. Jaja, det blir spännande att höra vad de har att berätta om tjänsten iaf :)

På söndag är det Morsdag och det är första gången på länge om inte första gången någonsin som jag inte kunnat träffa mamma då. Trist måste jag säga :( Hur ska hon då kunna få den traditionella liljekonvaljbuketten jag alltid plockar?

Nej nu är det bäst jag gör mig iordning lite. Ska ta en lång skön promenad efter det där telefonsamtalet :)

Stockholm

Ja, nu har jag snart varit i Stockholm i 1 vecka.. På onsdag för att vara exakt. Tiden går snabbt. Skulle aldrig ångra att jag var utomlands. Var inte där mer än knappt 3 mån men ändå så kändes det väldigt länge på något sätt, faktiskt.
Bra efrarenhet. Lärt känna en del jobbigt folk, men också några riktigt roliga personer :)

Sen har jag även kommit på vad jag gillar med Sverige, vad jag vill förbättras och även vad jag saknat mest.. Vissa saker var lite förvånande om jag ska vara ärlig.. Hmm..

Hur som helst, skriver mer snart igen!

RSS 2.0